Meer energie door afwisselende zuurstof

Veel  klachten zoals ongemakken bij stressverschijnselen, burn-out, slaapproblemen en overgewicht verdwijnen bij de behandeling van de Airzone bij Phoenix Lifestyle in Veenendaal.

Er is een prachtig en effectief programma samengesteld voor stress en burnout klachten. Het Airzone lifestyle stress release programma creëert rust en regelmaat in zowel het lichaam als de geest. De airzone zorgt voor een diepere slaap en de start van een opwaartse spiraal naar meer energie.

De Airzone behandeling zorgt voor het verlagen van het stresshormoon Cortisol, dat vaak het verliezen van gewicht belemmert. Om gewicht te verliezen is er een effectief programma ontwikkeld om af te vallen dat is afgestemd op de gouden driehoek rust, voeding en beweging.

Ook voor hen die hoge prestaties willen leveren zorgt de Airzone  lounge  behandeling voor meer energie en concentratie. Ideaal bij hoge werkdruk en als voorbereiding op een belangrijke presentatie, zoals een sollicitatie, een examen of na een lange vlieg- of treinreis.

Voor hen die een blessure hebben opgelopen, herstellende zijn van een operatie of door een ingrijpende ziekte een zeer slechte conditie hebben is er goed nieuws. De Airzone lounge behandeling.

 

Zo werkt het

Met minder zuurstof voor meer energie. Bij de Airzone behandeling lig je op een comfortabele bank. In een ontspannen positie wordt een comfortmasker gebruikt om zuurstofarme lucht afgewisseld door zuurstofrijke lucht in te ademen. Dit zorgt ervoor dat de energieproductie in de cellen wordt verhoogd, de zogenaamde “herstelfase”.  Tijdens de behandeling wordt de gebruiker continu gevolgd met behulp van een pulsoximeter op de vinger, die de zuurstofsaturatie in het lichaam aangeeft. Het apparaat herkent onmiddellijk dat als het zuurstofgehalte onder een te lage waarde daalt, er zuurstofrijke lucht vrijkomt via het ademhalingsmasker. Er is dus geen overbelasting. 

Een behandeling is 1x per week gedurende 30 minuten ontspannen voor minimaal 12 weken.