Artrose

Veel mensen zijn geneigd om bij pijn hun lichaam rust te geven. Een logische en vaak verstandige reactie. Toch moet je bij gewrichtspijn juist datgene doen waarvan je lichaam lijkt te zeggen dat je het voor moet laten: bewegen.

Onze Bodytec training bied mensen met artrose de mogelijkheid op een effectieve manier de spieren te trainen zonder grote bewegingsuitslagen te hoeven maken. Hiermee versterk je de spieren rondom de aangetaste gewrichten. En omdat sterkere spieren voor meer steun zorgen, heb je ook minder pijn. Bovendien helpt bewegen stijfheid te verminderen, af te vallen en een betere conditie op te bouwen. Vraag vrijblijvend een gesprek aan met Jonathan, hij is een medische fitness geschoolde personal trainer en heeft jaren ervaring met revalidatietraining en zelf ervaringsdeskundige met artrose.

Mensen met Artrose, Reuma, fibromyalgie, COPD, Sacralisatie lage rugklachten of spierdystrofie kunnen door middel van deze training de kwaliteit van leven verbeteren. Doordat extra gewicht of dumbells er niet aan te pas komen is de belasting op gewrichten klein, terwijl juist de spieren maximaal worden versterkt. Bovendien kan je bewegingen / oefeningen ook volledig zittend doen.

Verbeter jouw kwaliteit van leven, start met een lichaam a.p.k.

Zet de 1e stap en boek een vetverbranding check. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Boek een vetverbranding check