Skip to content Skip to footer
Ma: 07:00–21:00, Di en Do: 09:00–21:00, Wo: 07:00–21:00, Vr: 07:00–15:00, Za: 08:00–13:00

Bodytec Training

Ontdek bodytec

Wat is Bodytec?

Bodytec is een vrij nieuwe trainingsmethode die gebruik maakt van elektroden om je spieren te stimuleren. Het is gebaseerd op elektrische spierstimulatie (EMS), een technologie die al tientallen jaren wordt gebruikt in de medische wereld en nu ook zijn weg heeft gevonden naar de fitnessindustrie.

Hoe ziet een training eruit?

Bij een Bodytec-training draag je een speciaal pak met elektroden die op je lichaam worden geplaatst. Deze elektroden zenden elektrische impulsen uit naar je spieren, waardoor ze samentrekken en ontspannen. Hiermee wordt tot wel 93% van de spier aan het werk gezet.

5 Voordelen van bodytec

Het grote voordeel van Bodytec is dat het alle grote spiergroepen tegelijkertijd activeert, waardoor je een efficiënte en effectieve training krijgt in een korte tijd. Tijdens de training is er altijd een trainer aanwezig. De trainer let op de houding en houdt in de gaten of de impulsen de juiste intensiteit hebben. De 5 grootste voordelen op een rij:

  1. Efficiënte training in korte tijd
  2. Stimuleert gelijktijdig alle grote spiergroepen
  3. Verhoogt spierkracht en spierdefinitie
  4. Vermindert lichaamsvet en bevordert gewichtsverlies
  5. Verbetering van de algehele fitheid en conditie
Onze Aanpak

Wij passen de oefeningen persoonlijk aan en creëren een ontspannen en gezellige trainingsomgeving.

Lukas van Prattenburg

Eigenaar / Trainer Bodytec Veenendaal

Voor wie is Bodytec?

Bodytec is een effectieve trainingsmethode die geschikt is voor mensen met diverse fitnessniveaus, variërend van absolute beginners tot doorgewinterde sporters. Door de gehele spiergroepen van het lichaam te stimuleren, draagt Bodytec bij aan zowel de opbouw als het onderhoud van kracht en conditie.

Het is belangrijk te vermelden dat Bodytec niet geschikt is voor iedereen. Mensen met bepaalde medische aandoeningen, zoals epilepsie, hartproblemen of zwangere vrouwen, moeten eerst met hun arts overleggen voordat ze aan deze vorm van training beginnen.

Waarom Bodytec?

Tijdbesparing

Bodytec-trainingen zijn efficiënt, met sessies die slechts 20 minuten duren en toch een volledige lichaamstraining bieden. Voor mensen met drukke schema's is dit een aantrekkelijke optie omdat het hen in staat stelt om resultaten te behalen zonder uren in de sportschool door te brengen.

Effectiviteit

Door middel van elektrische spierstimulatie (EMS) om meerdere spiergroepen tegelijkertijd te activeren, zorgen we voor een intensievere training dan traditionele methoden. Hierdoor kunnen sporters sneller kracht opbouwen, spieren versterken en hun algehele houding verbeteren.

Personalisatie

Bij Bodytec Veenendaal bieden we persoonlijke begeleiding en op maat gemaakte programma's die zijn afgestemd op de individuele behoeften en doelen van onze sporters. Dit zorgt voor een gerichte aanpak en een hogere kans op succes bij het bereiken van doelen.

Vanuit mijn eigen ervaring en enthousiasme sta ik dagelijks als trainer op de vloer. We zijn bezig met
innoveren en ontwikkelen zodat wij de trainingen optimaal kunnen benutten. Ik ben ervan
overtuigd dat Bodytec voor iedereen een goede bijdrage kan leveren aan de
gezondheid.

Lukas van Prattenburg

Eigenaar / Trainer Bodytec Veenendaal
Prikkel je fit

Help je lichaam sterker en gezonder te worden.

Als je op zoek bent naar een tijdbesparende en effectieve manier om je doelen te bereiken, kan Bodytec een goede optie zijn. Probeer het zelf en ervaar de voordelen van deze gave trainingsmethode!