Skip to content Skip to footer
Ma: 07:00–21:00, Di en Do: 09:00–21:00, Wo: 07:00–21:00, Vr: 07:00–15:00, Za: 08:00–13:00

Veelgestelde vragen

Bodytec maakt gebruik van elektrische spierstimulatie (EMS) om spieren effectief te trainen door middel van gecontroleerde elektrische impulsen.

Ja, Bodytec kan helpen bij gewichtsverlies door het stimuleren van spieractiviteit en het verhogen van de stofwisseling. Zolang je gestructureerd in een calorietekort zit kun je in combinatie met Bodytec afvallen.

Ja, Bodytec is geschikt voor veel mensen en biedt een efficiënte en tijdbesparende manier om spieren te trainen. Een training duurt gemiddeld 20 minuten.

EMS kan helpen bij het activeren van spieren, maar het is belangrijk om ook aandacht te besteden aan een gezond dieet en cardio-oefeningen voor vetverlies.

EMS kan een bijdrage leveren aan vetverlies door spieren te activeren, maar het moet worden gecombineerd met een evenwichtige levensstijl.

Nee, EMS wordt als veilig beschouwd wanneer het correct wordt gebruikt volgens de instructies.

Ja, EMS kan effectief zijn bij het stimuleren van spieren, maar resultaten variëren per persoon.

Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur. EMS kan een aanvulling zijn op de sportschool of een alternatief zijn voor mensen met een druk schema.

Het wordt over het algemeen aanbevolen om rustdagen in te plannen tussen EMS-sessies om spieren de tijd te geven te herstellen. Raadpleeg altijd de instructies van het apparaat en luister naar je eigen lichaam. Daarbij adviseren wij vanuit Bodytec om twee trainingen per week aan te houden.

Persoonlijke Aanpak

Jouw kracht is ons doel. Snel en efficiënt jouw doelen bereiken!