Skip to content Skip to footer

Trainer / Transformational Cupper

IIk ben Joyce van Rhee en woon in Veenendaal. Ik ga aan de slag als Bodytec trainer én ook als transformational cupper.

Transformational cupping is een behandeling waarbij speciale bekers op je huid worden gezet en vacuüm worden gezogen.

Dit helpt om spanning te verminderen, de bloedsomloop te verbeteren en je beter te laten voelen. Het kan ook helpen bij het loslaten van stress en het bevorderen van ontspanning en welzijn.

Mijn eigen trainingsavontuur begon bij een Bodytec studio in de buurt. Eerlijk gezegd geloofde ik niet zo in de methode. Hiervoor had ik al talloze andere opties geprobeerd om van mijn rugklachten af te komen, van fysiotherapie tot sportgeneeskunde.

Maar tot mijn grote verrassing heeft de Bodytec-training echt een verschil gemaakt in mijn leven. Mijn rugklachten zijn aanzienlijk verminderd, waardoor dagelijkse activiteiten veel makkelijker zijn geworden.

Door mijn eigen ervaring ben ik ervan overtuigd dat de methode van Bodytec werkt. Ik begrijp hoe het voelt en welke impact het heeft op je lichaam en klachten.

Mijn passie ligt in het helpen van anderen, vooral op het gebied van gezondheid. Ik geloof sterk in de voordelen van Bodytec-trainingen en ik kijk ernaar uit om samen met jou mooie vooruitgang te boeken.